Brink 4B   1 251 KV Laren NH Nederland  
Tel:  06 - 14308730

Portfolio

Projecten J-B Ontwerpbureau

Projecten J-B Ontwerpbureau

Projecten J.P. Roselaar BNA

Projecten J.P. Roselaar BNA

Projecten Overige Opdrachtgevers

Projecten Overige Opdrachtgevers

 

Jeroen-bart Pijpers

 

Geboren op 21 april 1975 te Amsterdam. Als zoon van een kunstenaars familie volgde hij studie aan de HTS Bouwkunde richting architectuur en deed tijdens deze studie een geslaagde toelating voor de Academie van Bouwkunst te Amsterdam. Na een kort werkzaam te zijn geweest in Almere werd Jeroen-bart Pijpers  op 1 januari 2000 aan het team van Architectenburo J.P Roselaar B.N.A toegevoegd.Waarbij de eerste jaren in de avond uren werden gevuld met een studie aan Academmie vn Bouwkunst.

Vanaf het begin van deze samenwerking werd Jeroen-bart de rechterhand van architect Jan Piet Roselaar. Met 2 jaar ervaringen in de massa bouw werd Jeroen-bart voor de leeuwen gegooid met een villa aan het Hoog Hoefloo 39 te Laren. Waarbij een oude leerling / meester systeem op een zeer letterlijke manier tot de nodige praktijk ervaring heeft geleid. Samen maar ook vooral alleen zijn erop deze manier sinds dien meer dan 300 projecten gerealiseerd.  

In 2004 werden naast de werkzaamheden voor Architectenburo Roselaar het kleinere ontwerpbureau J-B gestart om te voldoen aan de vraag aan ontwerpen en tekeningen. 

" Na het overlijden van de heer Jan Piet Roselaar in 2014 heeft Jeroen-bart het buro verder opzich genomen om bestaande klanten niet in de kou achter te laten. Na 2 jaar deze schone taak op zich te hebben genomen is het buro overgedragen naar een nieuwe eigenaar. Waarbij Jeroen-bart de dagelijkse leiding tot half 2018 op zich heeft genomen alvorens verder onder eigen naam verder te gaan op de manier zoals men dat gewend is van Jeroen-bart. "